fredag 29 april 2011

Det är härligt med fredagar!

I förmiddags tog vi en tur till Täby C. Där mötte vi upp M, O och Noels kompis "Tya". Barnen härjade loss rejält på lekmattan och hade skoj överhuvudtaget. Noel somnade på nolltid på vägen hem, Idalie efter en kort stund.
Hade inte tänkt shoppa något men kunde inte låta bli när jag såg detta fynd till Idalie. Mycket kan man säga om pop och dess priser, men deras vindfleecejackor och skalkläder är verkligen så bra. Noel har skuttat runt i skalbyxor och även en vinteroverall därifrån sen han började sin "lekkarriär" och inte en enda gång har han varit blöt igenom!

På kvällen har vi lekt så det står härliga till. Jag hade lovat Noel att han skulle få en glass efter middagen, sen när han var klar ville han inte ha den för han ville "ut o leka". Grabben älskar att få sitta i sandlådan och köra med sina bilar och traktorer. Sen gillar han även alla grannbarn som han får leka med!
Dagens middag blev lite speciell; lax, pommes och broccoli. Noel åt säkert en hel bukett broccoli, Idalie en laxfilé och jag åt en blandning av allt. Ja, man är ju glad så länge barnen äter överhuvudtaget...

I morgon har vi en glassdejt med Sofie! Det ser vi alla fram emot! Sen får vi hem pappa Johan på kvällen och då ska det grillas och eventuellt ska vi bege oss till en brand också. Eller brasa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar