söndag 1 maj 2011

Jobbelijobbat idag. Skönt att ha dagspasset för då får man spendera kvällen med underbara familjen.

Snacka om "tjuvnypar-syrra" Noel har. Stackarn försökte sitta och leka med gosedjur när Idalie kom och ryckte bort en och sprang därifrån. Noel gick och tog tillbaka den och då biter Idalie Noel i ryggen! Han får ett ordentligt märke och gråter, varav Idalie börjar tjuta högt också bara för att!

Helgen har gått snabbt! I lördags träffade vi S och N och åt glass i centrum. Vi lyckades pricka in rätt tid på dagen för vädret blev kallare och blåsigare ju längre dagen fortskred. Vi satt i centrum vid den nya boulebanan... haha. Jag tycker det är så lustigt att Vallentuna har skaffat sig en! :) Barnen fick så mycket uppmärksamhet att de var helt slut när vi kom hem. Noel orkade inte äta lunch utan bad om att få gå upp innan Idalie och jag ätit klart. När vi sen gick upp så sov han som en stock och det gjorde han i tre hela timmar. Idalie sov också djupt. Vi kanske borde anställa S & N som aktiverare, särskilt de dagar när barnen har mycket spring i benen!?

På eftermiddagen fick vi besök av mormor som kom för att hon saknade barnen. Det är så härligt att ha henne på nära avstånd! Noel gjorde i ordning kaffe sen lekte och stojade vi på. I samma veva kom en trött pappa J hem från kryssningen. Det hade blivit ganska sent för deras del så han var kanske inte den piggaste lärkan i trädet så att säga. Men det gav med sig ganska snabbt, han fick nog energi av att umgås med trollisarna! På kvällen grillade vi och hade tänkt spana in en brasa, tills vi kollade vilka tider som gällde och insåg att det var lite väl sent. Så vi gick och la oss i stället!

Nu ska jag umgås med min älskade make som precis kom ner för trappan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar