lördag 2 april 2011

Helt slut efter en härlig hektisk dag!

Först var vi på "familjelunch" i kyrkan. Det var kalasfixat och så serverades en supergod tacopaj och korv med bröd. Noel trivdes som fisken i vattnet med både de andra barnen och lekrummet. Idalie försökte rymma till trappan större delen av tiden. Där hann vi vara en stund fram tills att det var dags att packa familjen i bilen för att tuta vidare till Söder för att fira kusinerna Olivia 2 år och Tierna 1 år. Vi kom fram lagom till att tårtan skulle serveras! Snacka om tajming! Därefter var det fullt kalaspådrag med mängder av gott att äta, fiskedamm och paketöppning.

När vi lagom möra och väldigt mätta beger oss hem vid 18-tiden ringer vi mormor T. Hon bjuder in oss för att umgås och vi var inte sena till att tacka nej! Barnen tycker alltid att det är så mysigt att få umgås med mormor och babu! (Babu= Noel skulle kalla mammas man S för farfar/farbror och då blev det en egen blandning för honom. Senare visade det sig att babu betyder farfar på Swahili!). Mamma fixade även middag, smarrig laxwok.

Efter många timmar på vift begav vi oss hem. Idalie somnade i bilen, Noel och Johan höll varandra vakna i baksätet medan jag körde.

Lite trist att vi glömde kameran hemma en händelserik dag som denna!

Nu ska nog även jag tacka för mig för idag. Är så slut! Och mina fogar värker för kung och fosterland, hade glömt hur ont man kan ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar