söndag 9 maj 2010

Fullt ös...

Fredagens besök på Skansen blev inställt. Det var blåsigt och mulet så en sväng till Täby C med Sofie stod på schemat istället. Tanken var att vi skulle åka dit och fika men slutade med att vi spenderade ett antal timmar där.
Det är fullt ös med två barn! N har så mycket energi och I är en otålig dam. Ska väl få in någon slags rutin någon gång, men det känns just nu som lite små kaos så fort vi ska göra något.
På kvällen hämtade vi pappa Johan. Han var helt slut efter några dagars övning. Skönt att ha Johan hemma igen!


Igår lördag var vi på 80-års fest. Det var mycket trevligt men så dåligt väder! Tur att vi var inomhus! N körde slut på pappa genom att hålla sig igång från att vi kom till festen tills att vi åkte hem.

Under natten så har Noel vaknat många gånger. Tror att det är hans öron som inte är helt ok än. Dessutom är han snorig och hostig så våra planer på att ha barnvakt och käka lunch har gått i stöpet. Idalie är också hon snorig. Stackarn har vaknat många gånger i natt med panik över att hon inte kan andas genom näsan. Tacksam för nässugen!

Johan och jag firar ett år som gifta idag! Och mormor Tiina fyller år. Istället för att åka iväg och fira först oss och sen mamma så har vi bjudit hit henne för att hylla henne här! Dags att börja förbereda fikat strax!

Sen blir det nog en power nap eller två under dagen...


Noel i Täby. Lunchen bestod av tacos, det mesta hamnade på golvet...

På fest får man äta tårta med två skedar...


Mormor och Idalie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar